Kék hírek, bulvár

2010.10.04. 17:23

Két rendőri vezetőnk is a fővárosban folytatja

A megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatói posztján és a Füzesabonyi Rendőrkapitányság élén is változások történtek.

HEOL

A mai nappal az országos rendőrfőkapitány áthelyezte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatóját, dr. Lóczi Zsolt r. ezredest a Budapesti Rendőr-főkapitányság, IX. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői beosztásába. A budapesti rendőrfőkapitány megbízása alapján pedig a Füzesabonyi Rendőrkapitányság vezetője, dr. Kohári Péter r. alezredes irányítja majd a Budapesti Rendőr-főkapitányság, XVII. kerületi Rendőrkapitányságát.

Megyénk rendőrfőkapitányának javaslatára a bűnügyi igazgatói feladatok ellátásával az országos rendőrfőkapitány dr. Sasi Csaba r. alezredest, a főkapitányság bűnügyi osztályának vezetőjét bízta meg. Arról, hogy a jövőben ki irányítja majd a Füzesabonyi Rendőrkapitányságot, hamarosan szintén döntés születik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!