Kék hírek, bulvár

2010.12.27. 15:58

Eltűnt idős asszonyt keresnek a Mátrában

Rendőrök és polgárőrök keresik azt az idős asszonyt, akinek karácsony első napján veszett nyoma Mátraházán.

HEOL

A Mátraházi Idősek Otthonába tartott december 25-én egy idős asszony, ám útközben nyoma veszett. A hölgy busszal érkezett meg Mátraházára, ám ott egy megállóval később szállt le, mint kellett volna. Mielőtt lelépett volna a járműről, még meg is kérdezte a sofőrtől, hogy merre induljon az otthon felé. Oda azonban már nem érkezett meg - tudtuk meg Kocsis Irén Mária r. alezredestől, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

Az asszonyt tegnap mintegy két tucat rendőr és polgárőr kereste, ma harminc rendőr és öt polgárőr kutatja a nyomait. A rendőrség és a hölgy lánya is kéri, hogy aki látta az idős embert, az jelentkezzen a 107-es vagy 112-es hívószámokon.

Az asszony 165 centiméter magas, mintegy 80 kilogramm. Ősz, rövid haja és zöld szeme van. Eltűnésekor hosszú, szürke kabátot és mályvaszín sapkát viselt, s volt nála egy virágmintás strandtáska is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!