Kék hírek, bulvár

2013.10.16. 14:02

Sütőben felejtett ételek okoztak tüzet

A gyöngyösi és a hatvani tűzoltóknak is konyhában keletkezett tüzeknél kellett beavatkozni kedden. Egy embert füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba.

HEOL

Sütőben hagyott étel égett Ludason, kedden délután. A gyöngyösi tűzoltók vonultak a helyszínre, még a kiérkezésük előtt a lakók két gázpalackot kihoztak az épületből. A tűz a sütőteret nem hagyta el, viszont az épület füsttel telítődött. A tűzoltók egy speciális ventilátor segítségével átszellőztették az épületet. A mentőszolgálat munkatársai egy személyt füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak.

Szintén sütőben felejtett étel kapott lángra kedden este Hatvanban. A hatvani tűzoltókat riasztották a helyszínre, kiérkezéskor megállapították, hogy a sütőről a tűz átterjedt a mennyezetre is. A tüzet perceken belül sikerült eloltani a tűzoltóknak, ezt követően pedig az épületet átszellőztették. A tűzesetben nem sérült meg senki - tájékoztatta a heol.hu-t Antal Erika, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!