Kék hírek, bulvár

2014.04.27. 10:02

Nagyrédeiek a Nagyerdeinél

A nagyrédei Szőlőskert SC egy busznyi serdülő focistája, illetve a Bozsik-programban részt vevő diákja tekinthette szombat este meg a Loki legutolsó meccsét az Oláh Gábor utcai pályán.

Faragó Zoltán


Az új Nagyerdei Stadion – amelyet néhány hónapja egy humorra koncentráló fociportálon Nagyrédei Stadionnak is átkereszteltek - átadója ugyanis néhány nap múlva következik.


A hajdúsági látogatás eredeti tervei között az új komplexum „premier előtti” megtekintése is szerepelt, ám a létesítményt egy baleset miatt átmenetileg lezárták. Így csak séta közben, kívülről lehetett megcsodálni.

A gyerekek ajándékmeccsként izgulhatták végig a megmérettetést, hogy élőben láthassanak egy kis ízelítőt az igazi szurkolói hangulatból, amelyet a Debrecen törzsszurkolói mutattak be, és a jegyeket is eltehették emlékbe.
A Kecskemétnek a debreceniek egyébként öt gól rúgtak egy nagyon színvonalas mérkőzésen, nulla találat ellenében. Az utat a leginkább futballbarát nagyrédei söröző tulajdonosai, illetve Balázs József polgármester támogatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!