Baleset

2019.12.14. 13:25

Baleset történt a 25-ös főúton Eger és Kerecsend között

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Heol

Forrás: shutterstock

Frissítve:

Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő kérdésünkre elmondta, egy anyagi káros gépjármű megsegítésére sietett személyeket egy hátulról közlekedő személyautó sodort el. Az ütközés következtében hat személy sérült meg, őket mentőhelikopterrel kórházba szállították. A mentőszolgálat értesítése szerint a baleset három áldozata életveszélyes állapotban van. Az érintett útszakaszon jelenleg is teljes útlezárás van érvényben.

Korábban írtuk:

A 25-ös számú főút 8-as kilométerében, Eger és Kerecsend között, december 14-én kora délután két személyautó ütközött össze – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Megtudtuk: a jelenlegi adatok alapján négy személy megsérült. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. A gépjárművezetők Andornaktálya vagy Demjén felé kerülhetnek.

A balesethez a város hivatásos tűzoltóit is riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen – írja a Heves Megyei Katasztrófavédelem.

A baleset helyszínére menőhelikopterek is érkeztek – írja az Agrai Tv.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában