Közélet

2008.04.18. 10:41

Állásbörze a Károly Róbert Főiskolán

A Károly Róbert Főiskola április 23-án 9.00-15.00 óra között Állásbörzét rendez, melyen az észak-magyarországi régió nagyvállalatai, a gazdasági élet jelentős szereplői, valamint a munkaügyi központok, munkaerő-közvetítő irodák, közigazgatási és államigazgatási szervek mutatkoznak be.

HEOL

A rendezvény helyszíne a főiskola főépületének aulája.
Az Állásbörze kiállítói: Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal, Adecco Személyzeti Közvetítő Kft., Brokernet, Budapest Bank Nyrt., Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ, Generali-Providencia Biztosító Zrt., HU-BA 2001 Kft., Humánia Kft. – Fürge Diák Iskolaszövetkezet, HVG Online Zrt. – Jobline- hvg Karrier Plusz, KRF Hallgatói Tanácsadó Központ, Károly Róbert Kutató-Oktató Kht., Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ, MH Kelet-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság, OTP Bank Nyrt., Start Kiadó Kft. – ÁllásStart, Világgazdaság – Zöld Újság Zrt.

Az Állásbörzén megnyílik az ún. Karrierkapu, ahol az érdeklődőket személyre szabott tanácsokkal látják el a szervezők munkajog, munkaszerződések, önéletrajz , motivációs levél írási technikák tárgyköreiben, a jelentkezők készségfejlesztő programokban vehetnek részt. Szóba kerülnek a végzettségnek megfelelő elhelyezkedési, továbbképzési, gyakornoki lehetőségek, szakmai képzések, stylist ad öltözködési tanácsokat üzleti tárgyalásra, s próbainterjúkat is tartanak. Az érdeklődők a főiskolán végzett, sikeres pályát befutó hallgatókkal is személyesen konzultálhatnak. A belépés minden érdeklődő számára ingyenes! Web: www.karolyrobert.hu/allasborze

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!