Közélet

2008.04.03. 08:36

Az Eger Rallye-val egy időben demonstrál a Forradalmi Emlékbizottság

A rendőrség közlése szerint Szíki Károly (debreceni állandó lakos), az egri Forradalmi Emlékbizottság Elnöke a napokban írásban jelentette be az Egri Rendőrkapitányságnak, hogy holnap, április 4-én 16.00 órától 18.30 óráig demonstrációt tartanak 150-200 fő részvételével Egerben, az Egészségház út elején, annak Kossuth Lajos úti kihajtása közötti szakaszán.

k. j.

Az esemény a városban a közúti közlekedés korlátozásával jár. Ezek szerint holnap, április 4-én, 16.00 és 18.30 óra között lezárják az Egészségház utcát a Kossuth Lajos út torkolatától egészen a lakótömb kihajtójáig.

Az Eszterházy téren, a Törvényház út irányából a Kossuth úton folytatódó forgalmi sávot is lezárják, s a forgalmat a Deák Ferenc út irányába terelik. A Deák Ferenc út felől érkező forgalom jobbra kanyarodó sávját is továbbterelik a Törvényház út irányába. Ugyanakkor a Kossuth Lajos út az Almagyar út felől megközelíthető lesz, ezen a szakaszon a közlekedést nem korlátozzák.

A demonstrációval részben egy időben, ahhoz közel eső területeken, illetve útszakaszokon, holnap, pénteken 17.00 órától az Eger Rallye 2008. elnevezésű sportesemény is zajlik. A rendőrségi közleményből kiderül: az autós rendezvény kapcsán további forgalomkorlátozásokra is lehet majd számítani a megyeszékhelyen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!