Közélet

2008.11.15. 17:45

Eddig semmi VÉSZ a HospInvest házai táján

Délután fél hatkor - mint ahogy egész nap is - nyugalom honolt az egri Markhot Ferenc Kórház és a HospInvest fővárosi székháza környékén egyaránt.

HEOL

Deák Gábor, a HospInvest alelnöke érdeklődésünkre elmondta: a nap folyamán semmilyen kirívó esemény, atrocitás nem történt sem Egerben, sem bármelyik fővárosi céges ingatlannál, és a cégvezetők otthonainál sem.

Minderről a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége szerdán átadott petíciója , illetve a Markhot Ferenc Kórház elhagyására felszólító ultimátumának lejárta okán érdeklődtünk. Az alelnök reményét fejezte ki, hogy a későbbiekben sem kerül sor semmiféle rendbontásra. Szerinte nem érdemes "túldimenzionálni" ezt a történetet.

Egyes sajtóértesülések szerint a potenciális célpontként szolgáló HospInvest ingatlanokat - a székházat és a tulajdonosok otthonait - rendőrségi erők védik, ezt Deák Gábor cáfolta. Mint monda, a budapesti székházukban állandó biztonsági szolgálat működik, csakúgy mint az egri kórházban. Ezek a megszokott rendben dolgoznak. A budapesti negyedik kerületi rendőrkapitánysággal pénteken - a VÉSZ-szel folytatott sikertelen megbeszélés után - egyeztetett a HospInvest, de semmilyen rendőri készültség nincs. Ha bármilyen támadás érné az épületet, akkor természetesen azonnal értesítik a hatóságokat - tudtuk meg az alelnöktől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!