Közélet

2010.03.12. 11:44

Heves megyei kitüntetettek

Rangos kitüntetéseket és elismeréseket adtak át nemzeti ünnepünk alkalmából az Önkormányzati Minisztérium ünnepségén.

HEOL

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 162. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségén Jauernik István államtitkár, a Magyar Köztársaság elnöke nevében, rangos kitüntetéseket és elismeréseket adott át. 

Merczel József, a Heves Megyei Közgyűlés alelnöke, Heves megye és Eger megyei jogú város érdekében végzett közéleti tevékenysége elismeréséül a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozatát vehette át.

Szecskő Lászlóné Gyöngyösoroszi nyugalmazott jegyzője és Toma István Balázs a Vámosgyörk polgármestere a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt polgári tagozatát kapta.
Az államtitkár, életútjának elismeréséül, a Köz Szolgálatáért Érdemjel Arany Fokozatát adományozta Pelle Sándornak, Detk polgármesterének.



Kiemelkedő tevékenysége elismeréséül a Köz Szolgálatáért Érdemjel Ezüst Fokozatát kapta Soltész András Márton, Újlőrincfalva polgármestere és Dr. Lénártné Benei Anikó, Abasár polgármestere. Potoczki László, Markaz polgármestere a Köz Szolgálatáért Érdemjel Bronz Fokozatát vehette át. Szabó Gábor, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Műszaki Felügyeleti Osztály előadójának munkáját órával ismerték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!