Közélet

2012.02.04. 18:47

Tóthné Hasilló Annamária lett az Év Embere

Olvasóink Tóthné Hasilló Annamáriát választották idén az Év emberének. Az ünnepelt férje vette át az elismerést a XXVI. Imola-Hírlap-kupa döntője előtt.

HEOL

2011-ben 50 héten át 50 alkalommal mutattuk be a Heves Megyei Hírlapban és portálunkon, hogy azon a héten szerintünk ki volt az a szakember, tudós, művész, sportoló, tanár, természetvédő, közéleti ember, aki a legtöbbet tette Heves megye fejlődéséért, szűkebb vagy tágabb környezetünkben élőkért. Olvasóink a Heves Megyei Hírlapból kivágott szavazólappal és honlapunkon voksolhattak az elismerésre
legérdemesebbnek vélt személyre.

A győztes, az immár második alkalommal kiírt szavazás első helyezettje Tóthné Hasilló Annamária lett. Az év embere Heves megyében című díj birtokosa a díjátadó perceiben is egy szülésnél segédkezett, így férje vehette át győztest megillető jutalmat Szabó Róberttől, a megyei közgyűlés elnökétől és Varga Ottótól, lapunk kiadóigazgató-főszerkesztőjétől.

 

Az Év embere szavazás végereménye:

I. Tóthné Hasilló Annamária, egri szülésznő

II. Botka Tímea, a Vidám Mancsok Állatvédő Egyesület elnöke

III. Ercsényi Károly, kerecsendi helytörténész

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!