Közélet

2012.07.28. 17:25

Az elért sikerrel senki nem lehet elégedett, újabb kihívások kellenek

Több mint 500-an kapták meg diplomájukat a hétvégén a Károly Róbert Főiskolán (KRF).

J. M.

A mesterképzéses hallgatók februárban, a főiskolai alap, illetve mesterképzéses hallgatók, valamint a felsőfokú szakképzésben résztvevők pedig a nyáron adtak számot tudásukról.
Az oklevélátadó ünnepségen dr. Király Zsolt búcsúztatta a végzősöket.

A főiskolai docens hangsúlyozta: a siker senkit se késztessen hátradőlésre, hiszen számos kihívás vár a frissen diplomát szerzettekre. Az önmegvalósításhoz vezető utat mindenki maga választja meg, de ügyelni kell arra, hogy az út során mások elé se gördítsenek akadályt, sőt, ha tehetik inkább segítsék egymást.

A KRF-től a végzősök nevében Pásztor Ilona köszönt el, aki arra figyelmeztette társait, hogy az örömön és a büszkeségen túl a köszönetnyilvánításról sem szabad elfeledkezniük, hiszen az elmúlt években oktatóiktól, szüleiktől és társaiktól sok támogatást kaptak, hogy a diploma megszeréséig eljussanak.

Nappali tagozaton 88, levelező tagozaton 105, távoktatási tagozaton 126, mesterképzésben nappali és levelező tagozaton 120, felsőfokú szakképzésben pedig 112 hallgató vehette át ünnepélyes keretek között dr. Magda Sándor rektortól a végzettségét igazoló oklevelet.

A diplomaátadó ünnepségen a Károly Róbert Főiskola Szenátusa címzetes főiskolai tanár címet adományoz dr. Murányi István okleveles agrármérnök, mezőgazdasági genetikus szakmérnöknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!