Közélet

2013.08.29. 07:30

Családi program az egészség jegyében

Számos érdekes eseményt kínált az idei Ostoros Napok.

P. A.

A korábban kialakított rendezvény-filozófiához szervesen illeszkedett az idei Ostoros Napok, hiszen – mint Kisari Zoltán polgármester elmondta – az volt a céljuk, hogy a község legtöbb embert megmozgató eseménye az egészséges életmód és a környezettudatosság jegyében teljen.

– Több éve alapvetés, hogy bárki, aki felkeres bennünket, ingyen vehessen részt szűrővizsgálatokon, s kapjon hasznos tanácsokat az egészségügy témakörében. A rendezvényt kulturális programokkal színesítettük, hiszen fontos, hogy a szülőkön túl a gyermekek is élményt és példát kapjanak. Komoly eredménnyel büszkélkedhetünk a véradással kapcsolatban: közel hetvenen tartották tű alá a karjukat. A jövőben sem szeretnénk feladni effajta törekvéseinket, sőt, tovább is fejlesztenénk a rendezvényt. Ehhez a helyiek fogadókézsége biztos alapot jelent – tette hozzá.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Az érdeklődők bio- és gyógyászati termékekkel is megismerkedhettek FOTÓ: BEKÜLDÖTT FOTÓ
[/caption]


A háromnapos eseményen a továbbiakban igazi közösségi programokat is kínált a település: egyebek között öko-játszóudvarral, koncertekkel, gyermekszínházi előadással. Üde színfoltot jelentett a 18 évesek avatása, amely során a felnőtt társadalom fogadta soraiba az ostorosi fiatalokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!