Közélet

2014.02.09. 07:48

Városbált tartottak Gyöngyösön

Sokan tartották érdemesnek felkeresni az idén a gyöngyösi jótékonysági városbált. A szombati esemény az Autista Segítő Központot Támogatta.

HEOL


Gyöngyösön immár hagyomány, hogy az önkormányzat farsang idején megrendezi a városbált, amely a térség egyik legrangosabb társadalmi eseménye. A városbál minden alkalommal jótékony célt szolgál.

A szombaton, a Mátra Művelődési Központban megtartott mulatságon a bálozók a gyöngyösi Autista Segítő Központot támogathatták, amely az országban egyedülálló módon segíti az autizmussal élő gyermekek fejlődését, nevelését. Az intézmény az adományból egy új mikrobuszt vásárolna, megkönnyítve ezzel a gondozottak szállítását.

A rendezvény fővédnöke Horváth László Heves megye kormánymegbízottja, védnöke Faragó László polgármester volt. [caption id="" align="alignleft" width="360"] Az idén is jótékony céllal báloztak. Az Autista Segítő Központ kapja a támogatásst. FOTÓ: GÁL GÁBOR
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!