Közélet

2014.08.21. 14:01

Óriási tanévkezdési akciók az Agria Park üzleteiben

A diákok nagy része nehéz szívvel búcsúztatja a nyarat, az egri bevásárlóközpontnak van pár ötlete, mivel lehet feldobni az iskolakezdést!

HEOL

Hamarosan itt a szeptember, felharsan az Osztály vigyázz!, és megkezdődik az új tanév. A diákok nagy része nehéz szívvel búcsúztatja a nyarat, de van pár ötletünk, hogy mivel lehet feldobni az iskolakezdést!

A diákok ruhatárát érdemes még a tanév előtt felfrissíteni, így a reggeli készülődésnél elkerülhetők a szekrény előtt álló gyermek tanácstalan pillantásai. A fiatalok körében idén is népszerűek a vagány feliratos pólók, de a csíkok és pöttyök is reneszánszukat élik. A kiszámíthatatlan őszi időjárásban egy mintás széldzseki, klasszikus ballonkabát, vagy egy rövid bőrkabát is a gardrób jól kihasználható alapdarabja lehet. A feltűnő sportcipő most divatosabb, mint valaha! A szivárvány minden színében találhatunk gyermekünk számára praktikus és kényelmes darabokat, amikben öröm reggel iskolába sétálni!

A sulikezdéshez elengedhetetlen egy divatos, ugyanakkor mindent elnyelő iskolatáska. Ma már olyan különleges darabokra is akadhatunk, amelyek amellett, hogy kívül-belül praktikus zsebekkel rendelkeznek, ergonómiai kialakításuknak köszönhetően védik a gyermek hátát és gerincét is. Ha ügyel a kiegészítők harmóniájára és szeretné egy lépésben, kényelmesen megoldani az iskolai bevásárlást, választhat akár előre összeállított iskolatáska szettet is, amely azonos motívumú hátizsákot, felszerelt tolltartót, tornazsákot és pénztárcát foglal magában.

Hogy évközben könnyebben menjen a tanulás a könyvesboltokban számos foglalkoztató könyv, kötelező olvasmány, nyelvkönyv, szótár és iskolai segédkönyv közül válogathatsz.

Az Agria Park üzleteiben megtalálhatsz mindent, ami az új tanévhez szükséges, ráadásul az iskolakezdési akciók keretében óriási kedvezménnyel szerezheted be ezeket a nélkülözhetetlen eszközöket. Könyvek, ruhák, cipők, hátizsákok, táskák, tolltartók, füzetek széles választékából válogatsz most kedvezményes áron!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!