Közélet

2017.02.28. 19:19

Lelkesen ropták a táncot a nyugdíjasok

A hagyományokhoz híven ez év februárjában is megrendezte táncos farsangját a Nyugdíjasok Heves Megyei Szövetsége.

B. K.

A rendezvény iránt nagy érdeklődést mutattak nemcsak a megye, de Miskolc nyugdíjas klubjai is. A Bartakovics Béla Művelődési ház nagy terme kicsinek bizonyult a résztvevők számára.

A programon a siroki Nyirjes Klub adott színvonalas műsort, s részt vállalt a lebonyolításban is. A 60-80 éves klubtagok színjátszásban, nótázásban egyaránt kiemelkedően teljesítettek. A klub megbízott vezetője, Lakatos Istvánné remekül felkészítette csapatát. A kluboktól rengeteg felajánlás érkezett a tombolára, zsákbamacskára.

A parketten boldogan ropták a táncot az éveiket ez alkalomból elfelejtő nyugdíjasokat. Bujdosó Sándorné, a szervezet elnöke, aki 20 éve foglakozik a megyei nyugdíjasok életével, örömmel konstatálta, hogy rengetegen mozdultak meg a szövetség hívására. A farsangi mulatság főként a siroki nyugdíjasoknak, a szövetség vezetőinek köszönhető – fogalmazott Vinczéné Kovács Margit elnökségi tag.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!