Közélet

2017.03.06. 10:17

Kinyitottak a posták

Technikai hiba miatt több egri posta zárva volt hétfőn délelőtt.

heol.hu

12:10

A heol.hu érdeklődésére a Magyar Posta Zrt. Társasági Kommunikációs Osztálya azt válszolta: az Eger 1 posta és a vele egy rendszeren lévő Eger Tesco kirendeltség hálózati hiba miatt nem tudott hétfőn reggel teljes körű szolgáltatási portfólióval kinyitni. Eger 1 postán a fiókbérleti és értesített küldemények kézbesítését manuális technológia mellett biztosítják, illetve a kézbesítő munkatársak is megkezdték munkájukat.
 
A város többi postája zavarmentesen működik.

A hálózati hiba elhárítása folyamatban van, az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézést kérnek.

11:44

Egyelőre nem tudjuk, mi okozta a problémát, de úgy tűnik, megoldották, ugyanis nem sokkal dél előtt kinyitottak a posták.

10:00

A posta, technikai okok miatt, átmenetileg zárva tart. Ez a felirat olvasható hétfőn reggeltől több posta ajtaján is Egerben. Lapunk úgy tudja, a Vallon úton található 5-ös posta kivételével, mindegyik zárva van reggel 7 óta. Egyedül a küldemények átvételére van lehetőség.

Információink szerint kábelszakadás történt.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: Korsós Viktor
[/caption]

Érdeklődtünk a Magyar Postánál is, hogy milyen probléma történt, meddig lesznek zárva az épületek. Amint megérkezik a válaszuk, frissítjük a cikkünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!