Köszönet

2022.12.25. 10:43

Hatvanban az idén is megajándékozták a kéklámpásokat

A hivatásosok áldozatos munkáját köszönte meg az önkormányzat képviseletében Horváth Richárd polgármester és Lestyán Balázs alpolgármester.

T. O.

A menőállomás dolgozóit is köszöntötte Horváth Richárd polgármester és lestyán Balázs alpolgármester

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Hatvanban az idén átlagosan naponta kétszer vonultak segíteni a katasztrófavédelem munkatársai. A hivatásos tűzoltók áldozatos munkáját köszönte meg az önkormányzat képviseletében Horváth Richárd polgármester és Lestyán Balázs alpolgármester. A város vezetése beszerezte azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van, így ebben az évben a katasztrófavédelem oktatóteremébe új székek kerültek.

A város vezetői a mentőállomásra is ellátogattak. Itt szintén olyan ajándékot adtak át, amikre a legnagyobb szükség volt, a járványhelyzetben elhasználódott lélegeztetőgép korszerűbbre cseréléséhez kaptak támogatást.

Önkormányzatunk elismeri a kéklámpások áldozatos munkáját – mondta Horváth Richárd polgármester. – Mindig olyan ajándékot hozunk, amit kérnek, amely fontos a tevékenységük ellátásához. Nagyon lényeges, amit értünk tesznek, hiszen amikor baj van, ők jönnek először, hogy segítsenek rajtunk, s előfordul, hogy a saját életüket is kockáztatják a lakosságért.

A polgármester azt is elmondta, hogy a rendőrségi dolgozókat is köszöntötték. A hatvani kapitányságra vásárlási utalványokat, valamint egy vízmelegítő berendezést vittek ajándékba.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!