EVAT-irodaház

2023.02.22. 19:38

Rendőrt kellett hívni az Evathoz az egri aljegyző és az alpolgármester miatt

Az EVAT Zrt. sajtóreferense az alábbi közleményt jutatta el portálunkhoz. Azt változtatás nélkül tesszük közzé.

HEOL

Az Evat Zrt. Zalár úti irodája

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Spisák György aljegyző és Farkas Attila alpolgármester szerdán megzavarták a közérdekből működő EVAT Zrt. tevékenységét. Először Spisák György aljegyző előzetes bejelentés, illetve időpontegyeztetés nélkül követelte a cég irodaházába történő bejutást. Arra utasította az EVAT Zrt. dolgozóját, hogy szegje meg azon vezérigazgatói rendelkezést, miszerint az épületbe a dolgozókon kívül más csak úgy léphet be, ha egy konkrét személyhez érkezik és az a bejárattól felkíséri.

Spisák György nem vette figyelembe azt a tájékoztatást, hogy sem az általa keresett Szűcs Tamás vezérigazgató, sem Nyeste Gábor vezérigazgató-helyettes nem tudja fogadni, mert a beosztásukkal járó feladatokat látják el. Az aljegyzőt hiába kérték, hogy térjen vissza egy egyeztetett időpontban. Vélhetően az ő kérésére megérkezett az épületbe Farkas Attila alpolgármester is, aki arrogánsan, a kollégánkat félretolva igyekezett utat törni az épületbe.

Mind Spisák György, mind Farkas Attila erőszakosan, kiabálva, a kollégákban félelmet és megbotránkozást keltve viselkedett. A konfliktusnak a kiérkező rendőrök közreműködésével sikerült véget vetni.

Az EVAT Zrt. sajnálatát fejezi ki a történtek miatt és megerősíti: minden jogszerű és törvényes keretet betartva végzi a munkáját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!