Bölcsődék Napja

2019.04.30. 16:33

A bölcsődei dolgozókat köszöntötték Gyöngyösön

Hagyomány már a városban a bölcsődei dolgozók köszöntése.

H. É.

Tuza Ivánné (jobbra) és Gyetvai Attiláné is immár negyven éve tartják kezükben a jövőt Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Tuza Ivánné és Gyetvai Attiláné, a Dobó úti Bölcsőde nevelő vehették át a „Kiváló bölcsődei dolgozó” elismeréseket, amelyeket idén, immár tizedik alkalommal a Bölcsődék Napja alkalmából megrendezett városi ünnepségen adtak át.

– A jövő az Önök kezében van – e szavakkal köszöntötte a Heves Megyei Közgyűlés elnöke a bölcsődei dolgozókat. Szabó Róbert hozzátette, ezt a szakmát csak elhivatottsággal és lelkesedéssel lehet végezni. Szólt arról is, hogy megyénk lakossága folyamatosan csökken, ennek a tendenciának a mérséklésére a megyei önkormányzat egy olyan családvédelmi akciótervet fogadott el, amelynek célja, hogy megyeszerte minél több gyermek szülessen.

Tuza Ivánné (jobbra) és Gyetvai Attiláné is immár negyven éve nevelik a kisgyermekeket Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Az első magyar bölcsőde megnyitásának ünnepén, a Családi Intézet nagytermében a Platán úti tagóvoda zeneovisaink fellépése csalt mosolyt az arcokra, majd a polgármester mondott pohárköszöntőt. Hiesz György kiemelte, a város sokat tesz a gyermekintézményeinek fejlesztéséért, az előző évhez hasonlóan idén is több óvoda, bölcsőde épülete újul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában