Év Párja

2019.01.21. 14:51

Dóra és Gábor az Év párja játékunk második helyezettje

Év párja játékunk második helyezettjei Dóra és Gábor a napokban vehették át nyereményüket.

Heol

Újabb nyertes vette át a jutalmát Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

A Heol.hu és a Heves Megyei Hírlap közös játékára 2018-ban, Heves megyében házasságot kötött szerelmesek jelentkezését vártuk. Az idén meghirdetett versenyünknek is nagy sikere volt a fiatal házasok körében, a beérkezett esküvői fotókra összesen, a voksolás zárásáig több mint tízezer szavazat érkezett és 32057 látogatót nézte meg a fotópályázat hivatalos oldalát.

Múlt hét vasárnapján zárult játékunk második helyezettje, Nádaski-Maruzs Dóra és férje Gábor a napokban vehette át nyereményét szerkesztőségünkben. A pár 1217 szavazattal végzett a dobogó második fokán, nyereményük egy gyertyafényes vacsora, tizenötezer forint értékben, Eger belvárosában, a Trifla étteremben.

Dóra és Gábor a megyeszékhelyről jelentkezett a versenyre és tavaly szeptember 15-én mondták ki a boldogító igent Egerben. Kérdésünkre Gábor elmondta a legnagyobb közösségi oldalon találkoztak Év párja játékunkkal és gondolták jó ötlet ha neveznek. Ismerőseik és barátaik szavazatának köszönhetően rengeteg voksot szereztek és szép eredménnyel a második helyen végeztek.

Újabb nyertes vette át a jutalmát Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Dórának és Gábornak ezúton is gratulálunk és további sok boldog, együtt töltött éveket kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában