Kultúra

2008.04.07. 05:45

Alice Csodaországban –mesejáték sok zenével

Megkezdődtek az Alice Csodaországban című mese próbái az egri színpadon. Ki ne ismerné Lewis Carroll elbűvölő történetét?

HEOL

Ahogy az élénk fantáziával megáldott, ábrándos Alice kortyol a csöpp üvegből, amelyen ez áll: Igyál meg!, majd összezsugorodik és színes képzelete szárnyán olyan helyekre jut el, ahol gyermek előtte még nem járt.

Járó Zsuzsával a főszerepben megtudhatjuk, ki a Fehér nyúl, aki mindig siet valahová, megismerkedhetünk a Kalapos gyíkkal, Borsos hercegnővel, teázhatunk Április bolondjával, összefuthatunk a Bolondos kalapossal, kalandokba keveredhetünk a Szívkirállyal, a Szívkirálynővel és bűvös kártyahadseregével.

Roland Schimmelpfennig szövegváltozatát Veres Anna fordításában mutatja be az egri színház. A látvány Nagy Fruzsina, a zene Futó Balázs munkája. Az előadást a tavaly a legígéretesebb pályakezdőnek választott Dömötör András rendezi. Bemutató: június 3-

Címkék#színház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!