Kultúra

2008.04.07. 05:45

Alice Csodaországban –mesejáték sok zenével

Címkék#színház

Megkezdődtek az Alice Csodaországban című mese próbái az egri színpadon. Ki ne ismerné Lewis Carroll elbűvölő történetét?

HEOL

Ahogy az élénk fantáziával megáldott, ábrándos Alice kortyol a csöpp üvegből, amelyen ez áll: Igyál meg!, majd összezsugorodik és színes képzelete szárnyán olyan helyekre jut el, ahol gyermek előtte még nem járt.

Járó Zsuzsával a főszerepben megtudhatjuk, ki a Fehér nyúl, aki mindig siet valahová, megismerkedhetünk a Kalapos gyíkkal, Borsos hercegnővel, teázhatunk Április bolondjával, összefuthatunk a Bolondos kalapossal, kalandokba keveredhetünk a Szívkirállyal, a Szívkirálynővel és bűvös kártyahadseregével.

Roland Schimmelpfennig szövegváltozatát Veres Anna fordításában mutatja be az egri színház. A látvány Nagy Fruzsina, a zene Futó Balázs munkája. Az előadást a tavaly a legígéretesebb pályakezdőnek választott Dömötör András rendezi. Bemutató: június 3-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!