Kultúra

2009.01.27. 18:11

Szerkesztőségünk vendégei voltak a kiskörei diákújságírók

Kollégák látogattak el szerkesztőségünkbe kedden délután, amikor a kiskörei Vásárhelyi Pál Általános Iskola Suliújságjának alkotógárdája ismerkedett a napilapkészítés rejtelmeivel.

HEOL

A több mint egy évtizede létező diáklap mai íróinak, szerkesztőinek - a betegség miatt otthon lábadozó Guba Péter kivételével a Kovalcsik Klaudia, Garancz Rita, Tóth Ágnes, Varga Dorina, Magyar Levente, Blahó Gergő és Pataki Fanni összetételű csapatnak - dr. Szalay Zoltán vezető szerkesztő ismertette az újság előállításának legfontosabb állomásait, tájékoztatta a tanulókat a hírlapírói hivatás szépségeiről. Lovász Anikó, a heol.hu hírportál szerkesztője az internetes oldal felépítéséről, összeállításának módozatairól beszélt a tollforgató szakma iránt különösen érdeklődő gyerekeknek, akiket elkísért Bódi Ottóné, a Suliújság felelős szerkesztője és Kovács Márton, az oktatási intézmény igazgatója is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!