Kultúra

2012.03.23. 09:24

Ismét Egri Diákfesztivál

A tavalyi sikeren felbuzdulva március 30-án ismét hatalmas bulit csapnak a Forrásban.

HEOL

Március 30-án, pénteken, 16 órától a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban kerül megrendezésre a II. Egri Diákfesztivál, ahol a Life in Progress, Fearless, Silver Soul, As far As I Remember, Astur és Wrong Way 61 nevű bandák mutatják be tudásukat, szórakoztatják a rock stílusát kedvelő közönséget.

Az Egri Diákfesztivált 2011 márciusában szerveztük meg először, az ötlet akkor született, amikor egyre több rendezvény volt elérhető a fiatalságnak, azonban ezek nem nyújtanak mást, csak villogó fényeket és gépzenét - mondja Petz Olivér, a program egyik szerezője. - Ezért gondoltuk, hogy sikerre vihetnénk egy élőzenés szórakozási lehetőséget, amelyen olyan zenekarok szerepelnek a palettán, akik valami újat hoznak, de nincs elég szereplési lehetőségük. Ezenkívül különlegessége a programnak, hogy az I. Diákfesztiválig nem volt olyan program Egerben, melyet ennyi diákönkormányzat rendezett volna összhangban. (Neumann János Középiskola, Szilágyi Erzsébet Gimnázium, Pásztorvölgyi Gimnázium, Andrássy György Középiskola, Eszterházy Károly Gimnázium) Mivel a tavalyi évben is sikere volt a programnak, úgy döntöttünk, ez évben is megrendezzük, azonban erre nem kerülhetne sor, ha nem támogatna minket a Garamond Kft., a Hevesportya Online Magazin, és nem segítené munkánkat az EKMK.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!