Kultúra

2013.02.07. 08:56

Télvíz idejére terveznek zenés csemegét

Ismét közönségszórakoztató rendezvénnyel lép színre Gonda László. A Príma közönségdíjas zongorista-előadóművész szombaton 19 órától az egri Bartakovics Béla Közösségi Házban Éjszaka zöldben címmel szervez különleges műsort.

P. A.

– Zenés csemegét kínálunk télvíz idején – mondta.
– Az est témája a természet, több, nem mindennapi élmény várja a nagyérdeműt, egyebek közt élőzenés táncbemutató és vetítés, gitárpárbaj és állatmese is. Helyi tehetségek lépnek színpadra, s számos, országszerte ismert művész is elfogadta a meghívást. Itt lesz mások mellett Pitti Katalin és Berkes János operaénekesek, az Andante Kamarakórus és Rácz Kati jazzdíva is.

Gonda László elárulta: 2013-ra is számos terve van. Ebben az évben háromnaposra bővül az Országos Bárzenész Találkozó, nótaestet szerveznek Bangó Margittal, advent idejére musical-összeállítással készülnek, míg a Tíz után című est a sanzonok világába kalauzolja majd a nézőket.

– Az Egri Zenészek Egyesülete idén újjászerveződve intenzív munkába kezd, bekapcsolódva a város zenei életébe. Az egyesület céljai közé tartozik a tehetséggondozás és - fejlesztés, valamint az élőzenés minőségi szórakoztatás, amire láthatóan igény van – tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!