különleges képregényfilm

2017.08.26. 17:04

Titánok harca lesz a Sebezhetetlen és a Széttörve közös folytatása

Egyre több információ szivárog ki a Glass című M. Night Shyamalan filmről. Az már biztos, hogy a produkció két korábbi Shyamalan-siker, a Sebezhetetlen és az Összetörve szálait fonja össze, de a rendező szerint az is élvezheti majd, aki az előző két filmet nem látta.

Úgy tudni, a cselekmény a Bruce Willis által alakított Dunn és a James McAvoy megformálta Crumb egyre hevesebb összecsapásait mutatja majd be, amit az üvegcsontú Glass (Samuel L. Jackson) irányít.

Vagyis sajátos képregényfilmről lehet szó, ahol két természetfeletti erejű szuperhős, a Jó (Dunn) és a Rossz (Crumb) csap össze könyörtelenül.

Az is biztos, hogy a produkció nem olyan ötmillió dolláros mikroköltségvetésű mozi lesz, amilyent a gyártó Blumhouse Productionstől megszoktunk, de nem is kerül majd 200 millióba, mint egy Marvel-féle szuperhősös vállalkozás; a ráköltött pénz valahol a kettő között lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!