Álom luxuskivitelben

2017.07.11. 19:05

Fényűző villákat vásárolt Selena Gomez és párja

Selena Gomez 2,25 millió (675 millió forint ), The Weeknd pedig 18 millió dollárt fizetett új, Los Angeles-i luxus ingatlanjáért. Lehet-e messzemenő következtetést levonni abból, hogy a két sztár nagyjából egyszerre vásárolt két önálló villát Los Angelesben, egymástól körülbelül 15 percnyi autóútra? Egyelőre nem tudni, hiszen csak néhány hónapja vannak együtt.

Selena Gomez és The Weeknd, úgy tűnik, csillagászati összegekért költözik egymás közelébe. Bár már a 2,25 milliós ár is elképesztőnek tűnhet, a helyi ingatlanok értékét ismerve az énekesnő valójában jó vásárt csinált, amikor aláírta a Studio City-ben található ház adásvételi szerződését.

A környéken ennél jóval drágábban lehet házhoz jutni, éppen ezért csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak, hogy ide költözzenek, vagy itteni ingatlanokba fektessék a pénzüket.

Selenának persze nem kellett megerőltetnie magát, hiszen az óvatos becslések szerint is minimum 50 millió dollárra tehető a vagyona, nemrég 3,5 és 3,3 millió dolcsiért adta el két másik házát a szintén Los Angeles-i Hidden Hills negyedben, és még az sem rázta meg túlságosan, hogy utóbbin 1,2 millió dollárt bukott. Régebbi villáját szintén egy popsztár, Iggy Azalea vette meg 3,45 milláért 2014-ben, és sokáig 3 millióért árulta a toszkán stílusban épült Fort Worth-i kéróját, ám úgy tűnik, meggondolta magát, és inkább mégis megtartja – egy darabig.

Gomez aktuális szerelme, The Weeknd is alaposan a zsebébe nyúlt: 18 millió dollárt pengetett ki L.A. Hidden Hills negyedében található, 1244 négyzetméteres, 9 szobás, saját mozival, hatalmas, sósvizes medencével, borospincével, vendégházzal, hangstúdióval és biliárdszobával rendelkező ingatlanjáért.

 

Címkék#villa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!