dobszóló

2017.07.11. 17:18

Ringo Starr új albuma szeptember közepén jelenik meg

Az egykori Beatles-dobos új szólóalbuma szeptember 15-én jelenik meg − jelentette be 77. születésnapja alkalmából a zenész.

Los Angeles, 2017. július 8. Ringo Starr brit zenész, a Beatles egykori popzenekar dobosa felesége, Barbara Bach társaságában a béke kézjelét mutatja a 77. születésnapján tartott ünnepségen a Los Angeles-i Capitol Recordsnál 2017. július 7-én. (MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)

Ringo Starr 19. szólóalbumának, a Give More Love-nak két számában − a We're on the Road Again és a Show Me the Way című dalokban − hallható lesz korábbi zenésztársa, Paul McCartney is. A második dalt Starr a feleségének, Barbara Bachnak ajánlotta.

A sztár a Reutersnek beszélt a két dal történetéről: „Paul a saját útját járja, éli a maga életét. Én is járom az utamat, zenét írok, lemezeket csinálok. Paul a városban volt, ezért felhívtam és mondtam neki, hogy írtam neki egy dalt, játssza el”.

Ringo Starr minden évben nyilvánosan ünnepli a születésnapját, idén is nagy tömeg gyűlt össze július 9-én Hollywood utcáin, ott volt többek között Joe Walsh, Starr együttesének gitárosa és a Twin Peaks rendezője, David Lynch.

A Beatles a hatvanas években a világ egyik leghíresebb popegyüttese volt, a „legendás négyes” együtt is, a tagok külön-külön is bekerültek a Rock and Roll Hírességek Csarnokába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!