filmes toplista

2019.10.20. 19:20

A Demóna folytatása elvette a Joker elsőbbségét

A Demóna: A sötétség úrnője című fantáziafilm vette át az észak-amerikai kasszasikerlista vezetését a hétvégén a Joker című rendhagyó képregényfilmtől.

Fotós: Collection Christophel

A Demóna folytatása, amelynek főszerepeiben Angelina Jolie, Elle Faning és Michelle Pfeiffer is visszatért a filmvászonra, 36 millió dolláros (10,7 milliárd forintos) jegybevétellel kezdte forgalmazását a premierhétvégén. A produkció ráadásul a nemzetközi piacokon további 117 millió dollárt (35 milliárd forintot) keresett. Mindazonáltal az eredeti Demóna, 2014-ben csaknem 70 millió dolláros (20,7 milliárd forintos) premierhétvégével nyitott Amerikában – emlékeztetnek az elemzők.

A Warner Bros. filmstúdió Joker című filmje, Todd Phillips rendezésében és Joaquin Phoenix Oscar-gyanúsként emlegetett főszereplésével péntektől vasárnapig újabb 29,2 millió dolláros (8,6 milliárd forintos) jegybevételre tett szert Amerikában és Kanadában. Ezzel a kasszasikerlistán a második helyre szorult, de észak-amerikai bevétele már a 250 millió dollár (74 milliárd forint) közelében jár.

A lista harmadik helyén a Zombieland: A második lövés szerepel 26,7 millió dolláros (7,9 milliárd forintos) jegyeladással, a negyedik hely az Addams Family – A galád családnak jutott 16,1 millió dollárral (4,8 milliárd forinttal), az ötödik helyen pedig a Will Smithszel forgatott Gemini Man áll 8,5 millió dollárral (2,5 milliárd forinttal).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!