Bulvár-celeb

2023.08.13. 14:15

"Nyálkás és szivacsos": ennek az ételnek nem tud ellenállni Katalin hercegné

Bár nagyon tudatosan étkezik, Vilmos felesége egy bizonyos édességet sosem hagy ki.

MW

Fotó: AFP

A walesi hercegné köztudottan odafigyel az egészséges diétára, azonban van egy valami, aminek nem tud ellenállni.

Katalin híres arról, hogy kifejezetten tápláló ételeket eszik csak, sőt imádja a superfoodokat is. A közmédia sportos, fitt édesanyaként tartja számon, aki nagyon figyel külalakjára. Azonban az édesség nála is kivétel.

Amikor férjével, Vilmos herceggel évekkel ezelőtt egy helyi, berkshire-i pubban látták a hercegné szokásos kedvencét választotta, az eredeti brit ínyencséget: a pudingot. Az akkoriban ott dolgozó Rody Warot séf szerint Katalin az igazán ragadós, „nyálkás”, szivacsos, karamellás változatot részesíti előnyben. 

Illusztráció: Shutterstock

A séf elárulta azt is, ha nem édességet, hanem elviteles ételt kívánt a hercegi pár, mindig a curry-t választotta. A hercegné korábban, egy birminghami útján elmondta, hogy imádja a curry-t és a fűszereket férjével együtt. Kiderült az is, hogy inkognitóban ki szokták próbálni az összes ilyen jellegű éttermet a környékükön. 

A hercegné elmondása szerint, szüleik indiai ételek iránti rajongását a gyerekek is örökölték, egy valami viszont kivétel a walesi herceg számára: a csípős.

Nem bírom, egyből izzadok tőle. Katalin azonban megtudja enni

- vallotta be.

Tavalyelőtt, amikor ellátogattak egy iskolás csoporthoz a skóciai Saint Andrewsba, az is kiderült, hogy nagyon szeretik a népszerű brit ételt, a fish and chipset - írja a Mirror nyomán a Ripost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!