Állások

2023.06.13. 11:00

Egyelőre óvodapedagógusokat keresnek

Heves vármegyében kevés a pedagógus álláshirdetés.

T.B.

Még nem ért véget a tanév, de több intézményben is keresnek pedagógusokat Heves megyében, A Közszolgállás portálon megyénként mér nem lehet keresni, ami nehezítheti a váltani szándékozók dolgát, egyesével kell végig kattintgatniuk a szóba jöhető településeket.

Országszerte 635 tanítót, 1406 tanárt és 899 egyéb pedagógust kerestek az oktatási, nevelési intézményekbe. Hevesben még viszonylag kicsi az álláskínálat - legalábbis ami megjelent a portálon -, de leginkább óvodapedagógusokat kerestek az önkormányzatok, Nagyrédén például ötöt is. Rajtuk kívül öt tanítói, tíz tanári (többségében angol, magyar, matematika és fizika szakos), öt óvodavezetői és tíz intézményvezetői, vagy helyettes vezetői pozíció volt megtalálható, egy kisgyereknevelőt és két gyógypedagógust, s egy zenetanárt is kerestek a tankerületek. Az egyházi iskolák üres munkahelyeit összegyűjtő egyhaziallas.hu portálon egyelőre nem találni hirdetést Hevesből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!