Oltási kampány

2021.11.27. 16:41

Korábban támadta, most mégis a keleti vakcina mentette meg Korózs Lajos életét

A szocialista képviselő mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát, mert minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép.

Átesett a koronavírus-fertőzésen Korózs Lajos, a szocialista képviselő három hétig birkózott a kórral, írta meg a Drót.info nyomán a Magyar Nemzet.

Az MSZP élő közvetítésében, Facebook-fogadóóráján azt mondta, három hétig nem volt elérhető. Kétszer oltották Szputnyikkal, a múlt hétre volt időpontja a harmadik oltásra. Majd kijelentette, mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát, minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép, ezt garantálni tudja.

Az is kiderült, hogy nem volt kórházban, nem volt igazán beteg, „szerintem ez az oltásnak köszönhető”

– fogalmazott.

Levert volt, izzadt, estefelé elment a hangja egy héten át, de a legkényelmetlenebb a bezártság volt, állította. A Drót emlékeztet arra, hogy

a keleti vakcinák elleni támadásokat 2020 novemberében, az első pillanatban elkezdte a baloldal. Molnár Csaba DK-s EP-képviselő az Európai Bizottságnál akarta betiltatni az orosz vakcina használatát.

Később, 2021 januárjában a baloldali pártok azóta sem visszavont határozati javaslattal akarták megakadályozni a keleti oltóanyagok használatát. A DK, Jobbik, MSZP, LMP, Párbeszéd összesen 52 képviselőjéből 50 támogatta a kezdeményezést, köztük Korózs Lajos.

Sőt: az ő neve olvasható első helyen a hosszú listán, amelyet az ellenzékiek írtak alá a koronavírus elleni hisztériakeltés egyik tagadhatatlan bizonyítékaként – írja a portál.

Borítókép: Korózs Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában