Eligazítás

2023.09.18. 09:59

Orbán Viktor: a főispánoknak partnerként kell az emberek felé fordulniuk

Megbeszélést tartott az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban hétfő reggel – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök (elöl, j) megbeszélést tart az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval (b) és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral (b3) a Karmelita kolostorban 2023. szeptember 18-án. A kormányfő mellett Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és György István területi közigazgatásért felelős államtitkár (háttal)

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

Az eligazításon részt vett Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és György István területi közigazgatásért felelős államtitkár is.

A miniszterelnök szerint kormánya már sokszor bebizonyította, hogy nehéz időkben is képes kezelni a kihívásokat, most is mindent megtesznek a családok, a munkahelyek és a gazdaság védelme érdekében.

A főispánok ugyan egy hivatalt vezetnek, de nem hatósági attitűdre van szükségük, hanem partnerségi szellemben kell az emberek és ügyeik felé fordulniuk

 – idézte a kormányfő szavait Havasi Bertalan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában