Elmebaj

2024.05.28. 11:40

A németek egyértelműen sorkatonaságot akarnak (videó)

A német védelmi miniszter és Markus Söder bajor tartományi miniszterelnök is a mindenkire kiterjedő kötelező sorozást támogatja – hívta fel rá a figyelmet Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, aki a Facebook-profilján közzétett videójában hangsúlyozta: Magyarország békéje csak akkor védhető meg, ha a választásokon egyértelmű állást foglalunk a magyar kormányfő mellett.

MW

Németországban egyre erősebb a háborúpárti álláspont

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Hannibal Hanschke

„Manfred Weber német politikus, az Európai Néppárt vezetője pedig már európai dimenzióban akar kötelező sorkatonaságot” – emelte ki Menczer Tamás videójában, majd hozzátette, hogy:

a tartományi miniszterelnökök pártokon átívelően mondják azt, hogy a kötelező sorkatonaságot a nőkre is ki kell terjeszteni, mert ez így igazságos. Tehát a helyzet rendkívül súlyos.

A kommunikációs igazgató emlékeztetett arra, alig két hét van hátra a választásokig és, hogy „Magyarország békéje egy nem lezárt folyamat”. 

A békénket folyamatosan meg kell védenie a miniszterelnöknek. Tárgyalásról tárgyalásra, megbeszélésről megbeszélésre meg kell védenie Magyarország békéjét és a békepárti pozíciót. Ez csak akkor megy, hogyha a magyar emberek június 9-én világos igent mondanak a békére, és odaállnak Orbán Viktor mellé

– zárta szavait Menczer Tamás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában