Hirdetés

2019.02.28. 17:11

Az Europa-Road kft. hiteles partner a nemzetközi szállítmányozásban

A heves megyei cégek és magánszemélyek számára is kedvező áron, és kiváló minőségben nyújt személyre szabott nemzetközi szállítmányozási és fuvarozási szolgáltatást az Europa-Road Kft.

Fotó: europa-road.eu

Minden megrendelő számára fontos szempont a kiszámíthatóság, a pontosság és az adott szó, így van ez a nemzetközi szállítmányozás területén is. Az Europa-Road Kft. munkatársai mindent megtesznek annak érdekeben, hogy eleget tegyenek, sok más mellett ezeknek az elvárásoknak is. A részletes egyeztetés, a megfelelő kérdések feltevése sok kellemetlenséget és késést előzhet meg, ezért felkészült szakembereik jelentős tapasztalatuknak köszönhetően, részletes a folyamat előtti és közbeni tájékoztatás nyújtanak a rakomány csomagolásával, a rakodással vagy a nemzetközi fuvarozás egyéb részletével kapcsolatban. Minden szükséges információt begyűjtenek amelyek relevánsak, mint például az, hogy a kiindulási és a célhelyen van-e kellő teherbírású targonca és rámpa, vagy a rendeltetési helyen megengedett-e a szállítmányhoz megfelelő paraméterekkel rendelkező tehergépjármű behajtása, vagy bizonyos szállítmánytípusoknál maga a rakomány jelenléte. Ezenkívül, nélkülözhetetlen lehet útvonalengedély beszerzése túlméretes és túlsúlyos nemzetközi szállítmányozás megszervezésekor, valamint bizonyos szállítmány szélesség felett kötelező a kíséret a súlyos balesetek elkerülése érdekében. Más rakományok; veszélyes áruk, haditechnika, jövedéki termékek szállításához különleges engedélyek kellenek, melyeket nemzetközi szállítások során minden útba eső országba ki kell váltani, ellenkező esetben súlyos bírságokat szabhatnak ki a hatóságok és megtagadhatják a járművek tovább haladását, legrosszabb esetben akár a járművezetőt is letartóztathatják. Ezért fontos egy szállítmányozónak tisztában lenni azzal, hogy mit szállít, milyen súllyal, mérettel és egyéb paraméterekkel és mindehhez tudnia kell mik a megfelelő kérdések és hogyan kell kommunikálni a megbízókkal és a járművezetőkkel, akik figyelme nem terjedhet ki minden részletre. Ezen képességek készségszerű alkalmazása, nemcsak a cég számára előnyös, hanem megkönnyíti az ügyfelek dolgát, egyúttal sok időt és pénzt megtakarítva számukra. Nagy jelentősége van az egyes megrendelők számára egyénileg, az igények figyelembevételével kialakított ajánlatnak, szolgáltatásnak és ügymenetnek. Az összes részlet tisztázása után, a cég szakemberei írásos árajánlatot adnak a lehető legrövidebb időn belül. Miután a megrendelő elfogadja az ajánlatot, haladéktalanul hozzálátnak a nemzetközi szállítmányozás komplex folyamatának lebonyolításához. Az egyéni igények precíz felmérésén túl, nagy jelentősége van a környezettudatos perspektívának a nemzetközi fuvarozás minden területén. A modern fejlesztések lehetővé teszik, hogy a szállítmányozás során szükséges erőforrások hatékonyan kerüljenek felhasználásra, valamint a szállítási útvonalak és munkafolyamatok optimalizálása révén, az üzemanyagfogyasztás és az amortizáció is jelentősen csökkenthető. Az előbb említetteknek köszönhetően, a környezetterhelés mellett a költségek is alacsonyabbak lesznek, ami minden távlatokban gondolkodó vállalkozás számára alapvető.

Fotó: europa-road.eu

A megrendelők számára a nemzetközi fuvarok teljesítéséhez, a szállítmány paraméreihez és a megbízó elvárásaihoz, valamint a gazdaságosság követelményeihez leginkább igazodó járművek állnak rendelkezésre. A fuvarozók rátermettsége, pontos és lelkiismeretes munkája, legalább annyira fontos, mint a hibátlank kamionok és furgonok, természetesen a cég e téren is kiemelt figyelmet fordít a részletekre. Az évek alatt kialakított egész Európara kiterjedő kapcsolatrendszerének köszönhetően a kontinens bármely pontjára, illetve onnan hazánkba képesek nemzetközi fuvart szervezni.

A vállalat által szállított áruk sokféleségét tekintve a leggyakoribb a raklapos, valamint a túlméretes és túlsúlyos nemzetközi fuvarozás, ami főként mezőgazdasági gépek és munkagépek nemzetközi szállítását takarja, mindezeken túl autók tréleres szállítását és ömlesztett, temperált áruk fuvarját is vállalják.

Az Europa-Road Kft. felkészült a szállítás során lehetséges minden megoldható és elkerülhetetlen problémára, gyorsan reagálnak képzett és tapasztalat szakembereik egy balesetre, vagy más nem várt káreseményre. Ennek érdekében a kötelező biztosításon felül átfogó szállítmányozói felelősségbiztosítással is rendelkeznek a Vienna Insurance Group-nál, ami szükség estén fedezi a veszteségeket és károkat.

A teljes nyerges vontatót megtöltő szállítmányok mellett, lehetőség van akár egy raklapnyi részrakományok nemzetközi fuvarjára is az EU-s országok többségébe. Ez úgy lehetséges, hogy napi rendszerességgel indulnak szállítmányok több viszonylatban is, így a leggyakoribb útirányok felé, ilyen kisebb rakományok szállítása is megrendelhető nagyon kedvező áron. Ebből is látható, hogy a szállítandó tételek nagyságától függetlenül, ugyanolyan körültekintéssel és pontossággal kezelik az ügyfelek megrendeléseit, valamint folyamatosan információt adnak a fuvar aktuális állapotáról.

Mindez a körültekintés és pontosság tapasztalható a nemzetközi költöztetések lebonyolításakor is, tekintet nélkül arra, hogy ki a megrendelő. Egyének, családok, kisvállalkozások költöztetését is kivitelezik az EU-n belül minden rendeltetési helyre. Alaposan tervezik meg a szállítás részfolyamatait, ami szükség szerint magában foglalhatja a felrakodást és a lerakodást, vagy akár a csomagolást is. A nemzetközi költöztetés során is adott a rendszeres és részletes tájékoztatás, továbbá a magasfokú biztonság, amit a biztosítások és képzett szakembereik nyújtanak. Külön kérésre, akár egyedi biztosítást is kötnek egy-egy különösen nagy értékű tárgyra.

Mindenki számára fontos, hogy biztonságban és jó kezekben tudja értékeit és ne okozzon álmatlan éjszakákat egy többnapos szállítás, ez egyaránt igaz magánszemélyekre és vállalatokra is. Ennek biztosítása érdekében kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a gondos üzleti magatartásnak, a munkatársak szakértelmének és képzettségének a fejlesztésének, valamint hogy azonnal és hatékonyan reagáljanak minden helyzetre. Mindezek együtt járulnak hozzá, hogy ügyfeleik évek óta megtisztelik bizalmukkal a céget, és ez egyben a nemzetközi szállítmányozás területén, több mint egy évtizedes sikeres működésük titka is!

Kiszámítható, pontos és gyors szállítmányozót keres? Akkor az Europa-Road Kft. a legjobb választás az Ön számára!

Europa-Road Kft.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában