Hirdetés

2019.06.06. 10:09

Nyárindító Shopping Day az Agria Parkban!

Vásárolj június 11-én 10, 20 vagy akár 50% kedvezménnyel!

Végre megérkezett hozzánk a nyár, és vele együtt a forró napok és lenge ruhák időszaka is. Ideje, hogy a téli ruhákat lecseréljük légies, nyári darabokra, nem beszélve arról, hogy helyet kell csinálnunk a szekrényünkben egy-egy új fürdőrucinak vagy strandruhának, illetve a fesztivál szerkóknak is!

Szerezz be kedvezményesen mindent, a legmenőbb buliszettektől kezdve, a figyelemfelkeltő fesztivál kiegészítőkön át az elegáns esküvői megjelenésig! Legyen szó ezek bármelyikéről, az Agria Park üzleteiben már megtalálod a legújabb nyári kollekciók darabjait! Add át magad a színkavalkád csábításának, hogy a legtöbbet tudd kihozni belőle!

És ha az újonnan vásárolt szettedhez keresed a tökéletes karórát vagy ékszert, vagy csupán egy szuper nyári olvasmányra vágysz, jó hírünk van: a Shopping Day-en ezeket is akciósan szerezheted be!

Nem kell megvárnod a nyár végi akciókat, június 11-én, kedden akár 50%-os kedvezmény is vár rád a Parkban!

Kukkants be az Agria Parkba, a kedvezményes vásárláshoz pedig hozd magaddal a kuponokat, melyeket letölthetsz az Agria Park weboldaláról (http://agriapark.hu/shopping-day.php), vagy kivághatsz az Egri Magazin júniusi számából. És ha otthon felejtenéd? Az sem probléma! A kuponokat egyszerűen kinyomtathatod a bevásárlóközpontban található digitális Információs Terminálokról is!

Légyott a Parkban!

További részletek: www.agriapark.hu

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában