SZPONZORÁLT TARTALOM

2021.06.12. 09:25

Kaland és kihívás földön és levegőben

Kinyitott a Gorilla Aréna Kaland- és Élménypark Kerecsenden, ahol biztonságos körülmények között szórakozhatnak kicsik és nagyok egyaránt .

Talán még Egerben sem mindenki ismeri, de Heves megyében bizonyára sokan vannak még akik nem tudnak arról, hogy a megyeszékhelytől csupán 17 kilométerre, a 3-as főút mellett, Kerecsend Budapest felőli végén található a térség legnagyobb kalandparkja. Ennek legfőbb oka talán, hogy a 2019-ben nyílt park eddigi életének igazi pezsgését a pandémia okozta korlátozások jelentősen akadályozták. Remélve, hogy lassan túl vagyunk ezen az időszakon, bizakodással telve nyitottuk meg idén is május 15-én a Gorilla Aréna kapuit.

Ha csak számokban és röviden akarjuk leírni a kalandpark adta lehetőségeket, akkor már azok is nagyon beszédesek. 25.000 nm zöld terület, 40 akadálypálya, 92 méter függőhíd, 102 méteres labirintus, 60 négyzetméter mászófal és gyerek mászófal, 393 méter csúszópálya – ami nem mellesleg az ország 6. leghosszabb ilyen jellegű csúszópályája -, 1,2 km-es 25 akadályos gladiátorpálya, trambulin és gumipálya. Ezek a számok azonban legfeljebb csak segíteni tudnak abban, hogy képet kapjunk arról, hogy mi vár ránk, ha ellátogatunk a kalandparkba. A park jól tervezett és változatos eszközkínálata ténylegesen lehetőséget nyújt arra, hogy a felnőttek és a kisebb gyerekek, családok vagy párok, esetleg baráti társaságok együtt, vagy külön-külön is jól szórakozzanak.

A legkisebbek alacsonyabb pályákon, a földtől biztonságos magasságban – emellett természetesen biztosító eszközökkel maximálisan felvértezve – próbálhatják ki és fejleszthetik képességeiket és bátorságukat. Azok, akik ezt nem merik bevállalni, vagy ha már túl vannak rajta, a labirintusban, trambulinon, vagy kifejezetten a kisebb gyerekek számára készült mászófalon folytathatják a kalandozást. A felnőttek és a nagyobb gyerekek pedig a függőhidakon, magaslati pályákon szórakozhatnak kedvükre. Akik pedig az erőnlétüket szeretnék fejleszteni vagy felmérni, bátran nekivághatnak az Arénát körül ölelő gladiátor pálya 25 akadályos kihívásának. Ez a pálya ad otthont egyébként a már eddig is 3 izgalmas eseményt megélt Gladiátor Futamnak, amin már több, a Spárta versenyt is teljesített versenyző is megmérette magát.

A hatalmas tér és az azt kitöltő kihívás elemeken túl a zöld környezet nem csak családi rendezvényeknek biztosít tökéletes helyszínt, de cégnek is kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt mind céges rendezvények megtartására, mind pedig csapatépítési programok lebonyolítására. Egy olyan hely ahol semmilyen rendezvény nem tud unalmas lenni, ahol van hely főzni és étkezni, szórakozni, sportolni és versenyezni egyszerre, ahol végre nem csak a felnőttek érzik jól magukat, de a családok a gyerekekkel együtt egyaránt.

Az idei évben éppen a már korábban említett pandémia miatt a lakásba szorult és onnan a közösségbe éppen csak visszatérő iskolásoknak szeretnénk kedveskedni azzal, hogy az osztálykiránduláson résztvevő osztályokat külön kedvezményes belépővel várjuk.

A tavalyi évben ugyan még csak a nyári szünet második felében, de idén már a szünet teljes időtartama alatt van lehetősége a 8-14 év közötti gyermekeknek a Gorilla Aréna napközis kalandtáborában való részvételre. A tábor egy hetes turnusokban működik, ahol a résztvevő gyerekeknek szakképzett animátorok segítségével a mindennapos kalandparki játék mellett kirándulásokat, demjéni fürdőzést, kézműves foglalkozásokat és sportversenyeket is szervezünk.

A kerecsendi kalandpark nem csak Eger, de két másik a nyaralók által kedvelt turisztikai célpont szomszédságában fekszik. Ezért az Aréna az Egerszalókra, vagy Demjénbe érkező és ott kikapcsolódni vágyók számára is egy izgalmas napi programot nyújt, amit a fürdőzés és az egri városnézés közben kihasználhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában