HIRDETÉS

2021.10.15. 00:00

ALTERNATÍV GYÓGYULÁSI LEHETŐSÉG GYÖNGYÖSÖN

Fotó: Shutterstock

Szeretne megszabadulni évek óta fennálló panaszaitól?

Nem tud várni 1-2 hónapot, hogy előjegyzéssel bejusson egy vizsgálatra?

Reménytelennek érzi a gyógyulást?

ADJON MÉG EGY ESÉLYT MAGÁNAK!

Komplex diagnózis, állapotfelmérés a szem íriszének vizsgálatával.

A diagnózis alapján összeállított, kombinált akupunktúra-köpöly-masszázs kúra.

Fél a tűszúrástól?

Az akupunktúra helyettesíthető a pontok melegítésével (moxibúció) vagy akupresszúrával!

A kúra alatt a páciens tanácsokat kap, hogyan járulhat ő maga is hozzá az eredményes gyógyuláshoz.

Dr. Popova Galina

orvos-természetgyógyász

Gyöngyös Fő tér 7. (Kékes étterem udvara)

Tel: 06-30 987-2095

Rólam dióhéjban:

Dr. Popova Galina vagyok, 1955-ben születtem, Moldáviában, a volt Szovjetunió területén. 1975-1981 között a Kisinyovi Állami Orvosi Egyetemen orvosi képesítést szereztem, majd letettem az ideggyógyász szakorvosi vizsgát és 11 évig ezen a területen dolgoztam, mint neurológus. Közben a Kazanyi Állami Orvostovábbképző Egyetemen reflexterápia képzettséget, majd 1986-ban akupunktúra és íriszdiagnosztika szakképesítést szereztem. Orvosi praxisomban volt lehetőségem kombinálva alkalmazni a modern nyugati orvostudomány módszereit az ősi keleti technikákkal.

1993-ban Magyarországra, Gyöngyösre települtem, ahol 8 évig egy természetgyógyász foglalkoztatott. 2002-ben saját vállalkozásba kezdtem a fiammal, ami jelenleg is működik, Életfa 2002 Természetgyógyász BT. néven.

Amióta Magyarországon élek és gyógyítok, folyamatosan továbbképzem magamat: az imént felsorolt gyógyítási technikákon túlmenően számos oklevelet szereztem egyéb új (!) természetgyógyászati területeken is. Meggyőződésem, hogy igazán eredményesen a modern és a hagyományos gyógymódok együttes alkalmazásával lehet az embereket gyógyítani.

ÍRISZDIAGNOSZTIKA

A SZEM NEMCSAK A LÉLEK TÜKRE, HANEM EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTUNK TÉRKÉPE IS. MINDEN BELSŐ SZERVÜNK ÁLLAPOTÁRÓL, MŰKÖDÉSÉRŐL KÉPET AD.

Ez a diagnosztikai módszer gyors, pontos és lehetőséget ad arra is, hogy a betegségeket korai stádiumban vagy lappangási időszakukban felismerjük és – megfelelő beavatkozással – a folyamatot visszafordítsuk.

AKUPUNKTÚRA

A SZERVEZETBEN A NORMÁLIS, SZABÁLYOZOTT ENERGIAKERINGÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMŰKÖDÉS FELTÉTELE. AZ ENERGIA ELAKADÁSA, PANGÁSA BETEGSÉGET OKOZ.

Az akupunktúra az immunrendszert stimulálja, a testet méregteleníti. Normalizálja az anyagcserét. Szerepe van a fertőzések elleni küzdelemben, ill. azok megelőzésében. Stimulálja a vérkeringést, harmonizálja az idegrendszert, segít az ízületi mészlerakódás megelőzésében, csökkentésében, stb.

Az általam alkalmazott terápia komplex kezelés, nem egy-egy betegséget vagy szervet gyógyít, hanem a test egészét.

MASSZÁZS, GYÓGYTEÁK, TEST- ÉS FÜLGYERTYÁZÁS, MOXA TERÁPIA, KÖPÖLYÖZÉS

Az akupunktúra kezelés kiegészítésére, illetve helyette kerülnek ezek a módszerek alkalmazásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában