Hirdetés

2023.09.20. 11:07

Fizikai, segéd és betanított munkák Békéscsabán

A fizikai, segéd és betanított munkalehetőségek országszerte megannyi szektorban elérhetőek. Ez alól természetesen Békéscsaba sem jelent kivételt, ahol ugyancsak gyakran nyílik esély az ilyesfajta munkakörökben történő elhelyezkedésre. Ennek megvalósításához persze nem árt minél több felületre kiterjeszteni az álláskeresést, beleértve például a BekescsabaAllas.hu weboldalát, ahol időről időre jelennek meg újabb pozíciók. Íme egy kis ízelítő az itt felbukkanó lehetőségekből!

Heol.hu

Forrás: BekescsabaAllas.hu

Betanított gépkezelő operátor

Betanított gépkezelő operátor pozíció már több alkalommal is előfordult a BekescsabaAllas.hu kínálatában. Egy korábbi lehetőség esetében például békéscsabai szerszámgyártó céghez kerestek gépkezelőt, ahol is az alapvető feladatokat a termelés területén történő kézi anyagmozgatás, a CNC gépekkel való operátori teendők elvégzése, valamint a gyártandó szériák darabjainak előkészítése jelentette.

A pozíció csupán alapfokú képesítés (8 általános) birtokában is megpályázható volt, illetve a releváns tapasztalat nem volt megkövetelt. Ugyanakkor alapszintű számítógépes ismeretekre, tanulási hajlandóságra és kitartásra egyaránt szükség volt a helytálláshoz.

Karbantartó

Karbantartói állások ugyancsak előérhetőek voltak már a BekescsabaAllas.hu felületén. Az ilyen hirdetések esetében általában kisebb üzemi hibák elhárítása, villanyszerelői feladatok ellátására kerestek munkavállalókat. Ennek értelmében többnyire villanyszerelői végzettségű munkavállalók jelentkezését várták, de olyan lehetőség is előfordult, amire lakatos képesítéssel rendelkezők is jó esélyekkel pályázhattak.

Takarító

A békéscsabai állásportálon takarítói hirdetések felbukkanására is több példa volt már. Többek között idősek otthonába, gyárakba és üzemekbe, valamint magánlakáshoz is kerestek már takarítókat a portálon keresztül. A mindennapi feladatokat ennek értelmében nyilván meghatározta a munkavégzés helyszíne és környezete, ugyanakkor alapvetően a tipikus takarítói tevékenységek jelentették. Az elvárások listájában pedig jellemzően olyan tényezők szerepeltek, mint például az igényes munkavégzés képessége, a pontosság és a megbízhatóság. A hasonló területen szerzett tapasztalat külön előnyt jelentett.

Esztergályos

Végezetül az esztergályos pozíciót sem hagyhatjuk ki a sorból, amely munkakörrel kapcsolatos legutóbbi hirdetésben hagyományos esztergagéppel történő munkavégzéshez kerestek munkavállalót. Az állás kapcsán alapvető elvárás volt a releváns középfokú végzettség, a szakmai gyakorlat, illetve a műszaki rajzolvasási- és értelmezési képesség. Emellett a nagyfokú önállóság szintén elengedhetetlen követelményként fogalmazódott meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában