hirdetés

2019.03.21. 14:10

A Visz-Fuvar Kft. folyamatosan fejleszti eszközparkját

A Visz-Fuvar Kft. Eger déli végén található. A Cég 1994-ben egyéni vállalkozásként kezdte el működését. 1997-től megváltozott szervezeti felépítéssel, Vi-Gépszolg Kft. néven folytatta tevékenységét. Ugyanebben az évben költözött át jelenlegi telephelyére. Az utóbbi években kapcsolt cégként indult el a Káli-homok Kft., Kál és Erdőtelek közigazgatási határán fekvő homokbánya, illetve a KőVesztő Kft., melynek fő profilja a nem veszélyes építési/bontási hulladékok kezelése és hasznosítása. Mindhárom 100 %-ban magyar tulajdonú cég.

A tevékenységi kör kezdetben közúti teherszállítás, épületbontás, egyszerűbb gépi földmunkavégzésre terjedt ki. A cég történeti előrehaladásával párhuzamosan bővült a tevékenységi kör is. Mára a nagyobb eszközparknak és egyéb fejlesztéseknek köszönhetően a szolgáltatásaink közé sorolható:

  • Ömlesztett anyagok közúti szállítása
  • Gépi földmunkavégzés (földművek építése, alap és munkagödör kiemelés, tereprendezés stb.)
  • Épületbontás és törmelék elszállítás saját hulladékkezelőbe
  • Ömlesztett építőanyagok értékesítése telephelyről
  • Termőföld és homok értékesítés közvetlenül bányából
  • A Visz-Fuvar Kft. folyamatosan fejleszti eszközparkját, igyekszik eleget tenni a változó megrendelői és környezetvédelmi igényeknek. Elsősorban Észak-Kelet Magyarország a működési területük, ahonnan számos referenciát tudnak felmutatni. Nagyobb volumenű munkák esetére megbízható alvállalkozói körrel rendelkeznek. A mintegy 25 alkalmazott összeszokott, dinamikus csapatot alkot, ami manapság sajnos ritka ezen a piaci szegmensen.

    A cég rendelkezik az MSZ EN ISO 9001:2009 szerint kiépített minőségirányítási rendszerrel, továbbá a Bisnode Magyarország Kft. által készített minősítéssel, amely bemutatja pénzügyi megbízhatóságukat, elhelyezkedésüket a magyar piacon.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában