heves megye

2016.07.31. 14:26

Hihetetlen gyógyító hatás – az intelligens agyag titka

Ha szereti kipróbálni az újdonságokat, ha szeret hallani hihetetlennek tűnő – mégis igaz – történeteket, és nem mellesleg régóta keres egy olyan szert, amivel akár többféle egészségügyi problémáját is kezelheti, akkor most figyeljen.

Heol

Létezik Heves megyében egy cég, amely bentonit bányászattal és feldolgozással foglalkozik, már 12 éve készítenek e különleges, intelligens ásványból termékeket. Ám a vezetőség néhány esztendeje, egy véletlennek köszönhetően jött rá arra, hogy az általuk bányászott anyagnak az emberi szervezetre is igen pozitív hatása van.

A bányászat, mint tudjuk, nem egy higiénikus munka, ezért munkatársaiknak bentonitporból tisztítószert készítettek. A dolgozók azonban egy idő után arról számoltak be, hogy a krém hatására nemcsak megtisztult a kezük, de elmúltak az ízületi fájdalmaik is. Szántó László, az erdőkövesdi székhelyű AXIS Bentonit Kft. cégvezetője ekkor döntötte el, hogy bevizsgáltatja a bányájukból kitermelt nemes agyagot, a bentonitot. Analitikai elemzések, kutatások, klinikai vizsgálatok igazolták az ásvány jótékony hatását. Ettől kezdve a cég életében egy új, izgalmas, innovatív szakasz kezdődött. A több éves kutatómunka eredményeképpen mára már engedélyezték gyógy- és natúrkozmetikai célokra kifejlesztett termékeik forgalmazását.

Legújabb termékük a Regeneráló bentonit krém. Ennek fő hatóanyaga természetesen a bentonit, amit természetes olajokkal, E-vitaminnal és körömvirág kivonattal egészítettek ki. Ami talán a legfontosabb: a krém egészségre ártalmas anyagot, mesterséges színezéket nem tartalmaz.

A Regeneráló bentonit krém makro- és mikroelemekben gazdag bőrregeneráló szer, az elhalt hámsejtek eltávolításával puhává, bársonyossá varázsolja a bőrt, elősegíti a bőrregenerációt, támogatja a faggyútermelés és vízháztartás optimalizálását. Bőrpuhító hatása miatt ajánlott a váll, könyök, térd és sarok bőrének ápolására is.

Szántó László hozzátette: a krém használata során előfordulhat, hogy a bentonit egyéb jótékony hatását – hisz’ bőven van – is tapasztalják. Elmondta ugyanis, hogy a bentonit gyógyhatását különböző, szervezetünk számára hasznos ásványi alkotórészeknek és rendkívül jó ioncserélő képességének köszönheti. Gyulladás gátló, fájdalomcsillapító, értágító, lúgosító, antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Serkenti a sejtek anyagcseréjét, visszaállítja a szervezet önszabályozó mechanizmusát.

Próbálja ki Ön is!

Bővebb információ:

www.axisbentonitkft.hu

 

Forgalmazók Heves megyében:

1. Vitál Centrum Biobolt, Eger Jókai Mór u. 10. Tel.: +36 36 311 056 , Mob.: +36 70 775 5006

facebook.com/biobolteger

2. Ginko Gyógynövénybolt, Eger, Kertész út 78/c. Tel.: +36 36 323 711

3. Egészség Liget, Hatvan, Horváth Mihály út 15. Mob.: +36 30 449 0205

facebook.com/Egészség Liget Hatvan

4. Titok Gyógynövény Szaküzlet, Gyöngyös, Kossuth Lajos út 34. Tel.: +36 37 300 427

5. AXIS Bentonit Kft., Pétervására, Kossuth út 7. Mob.: +36 20 387 2470

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában