hirdetés

2019.07.08. 11:47

Megnyílt a Kövér Pálinkafőzde

A napokban nyitotta meg kapuit Heves megye egyik legkorszerűbb pálinkafőzdéje, a Kövér Pálinkafőzde. A cég tulajdonosa, Kövér Ferenc elmondta az esemény kapcsán, hogy a Noszvajon megnyílt Pálinkafőzde lelke az egyszakaszos Ulrich Kothe berendezés.

A réz főzőüst 400 literes, amihez háromtányéros koncentráló oszlop is tartozik, valamint a finomító 150 literes, így készülhetnek benne kisüsti és egyszakaszos (aromatornyos) pálinkák is. A Kövér Pálinkafőzde garancia a minőségre, hiszen azon túl, hogy a legkorszerűbb és legmodernebb technológiával dolgoznak, nagy tudással és tapasztalattal rendelkező főzőmester segíti munkájukat.

A cégvezető hangsúlyozta, a Kövér Pálinkafőzde a környéken, egyedülálló módon teljes körű szolgáltatást nyújt az alapanyag feldolgozásától (magozás, bogyózás, darálás, aprítás), a teljes körű erjesztésig, továbbá adott mennyiség felett a

szállításban is partnerek tudnak lenni!

A nyitás alkalmával, akcióval várnak minden kedves érdeklődőt, melynek keretében a bérfőzés bruttó díja 1 liter 50% V/V-os pálinkára vonatkoztatva 765 Ft/liter, mely díjon felül meg kell fizetni a bérfőzési szeszadót is (835 Ft/liter). Végül Kövér Ferenc elmondta, habár csak jövőbeli terveik között szerepelt a kereskedelmi pálinkafőzés beindítása, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a közeljövőben erre is sor fog kerülni.

Bővebb felvilágosítás kérhető a +36/30-169-2772, +36/30-788-3330-as telefonszámokon vagy a [email protected] e-mail címen. És hogy hol találhatóak meg… Noszvaj külterület 0214/10 (Noszvajt Szomolya felől megközelítve a 2509-es úton, jobb oldalt a Thummerer Pincészetet elhagyva, a Kincses Sziget Szépkorúak Otthona előtt) GPS koordináták: 47.922,20.478

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában