kamera

2021.06.04. 13:00

Modern kamerákat szereltek fel Kerecsenden

Tizenhárom korszerű, új eszközt szereltek fel a napokban.

B. K.

Sikerrel zárták a településen a Tisztítsuk meg az Országot! projektet. Számos olyan helyszínen szereltek fel kamerákat, ahol korábban rendszeresen újra­termelődtek az illegális szemétkupacok a közterü­leteken.

Mindez annak köszönhető, hogy sikeresen pályázott a helyhatóság az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társasághoz, így az elnyert pénzből tizenhárom nagy ­felbontású, korszerű kamerát helyeztek el azokra a helyszínekre, ahol visszatérő gond a szemetelés. Emellett egy sorompót is állítanak a község védett területére.

Az újonnan telepített kamerák segítségével nőtt a település átláthatósága, az illegális hulladéklerakás elleni küzdelem pedig hatékonyabb segítséget kapott. Az önkormányzat olyan eszközökkel és lehetőségekkel gyarapodott, amelyek modern és hathatós módszerekkel tudják felvenni a harcot a problémát okozó környezetszennyezés, valamint a településkép szándékos rongálása ellen – tudatták a község honlapján.

Címkék#kamerák

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!