ünnep

2021.06.29. 11:00

Több mint ezer órát szolgáltak a faluért a kerecsendi polgárőrök

Évértékeléssel egybekötött baráti találkozót szervezett szombaton a Kerecsendi Polgárőr Egyesület. Az immár négy éve tevékenykedő szervezet vezetője, Kőrösi Csaba köszöntötte a több mint húsz önkéntest.

B. K.

Köszönetet mondott az elmúlt évi munkáért. Utalt arra, a járvány új kihívásokat hozott a csapatnak. Igyekeztek az idősebbeket mentesíteni a szolgálat alól, s a fiatalabbak több mint 1100 óra önkéntes szolgálatot teljesítettek a közbiztonság javításáért. Szucsik János, a Heves Megyei Polgárőr Szövetség gazdasági ügyekért felelős elnökhelyettese, járási koordinátora méltatta a szervezet tevékenységét. Elmondta, hogy igen elégedett a kerecsendiek elmúlt évben végzett munkájával, s jelképes elismeréssel érkezett.

Oklevelet adott át ugyanakkor az öt, tíz, illetve tizenöt éve szolgálóknak, kiemelkedő tevékenységéért pedig Tatai Tamás vehetett át kitüntetést. Kőrösi Csaba az ünnepség végén jelentette be, hogy Kassai István tagtársuk éles helyzetben laikus életmentésben vett részt nemrégiben. Őt is oklevéllel jutalmazták példamutató tettéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!