álláskeresők

2021.06.05. 19:00

Válogathat, aki munkát keresne

Az elkövetkező hetekben munkaerőpiaci roadshow és állásbörze várja a megye több településén is mindazokat, akik szeretnének elhelyezkedni a főként a szűkebb hazánkban működő cégeknél, tette közzé Pétervására önkormányzata.

B. K.

Június 4-én, pénteken délelőtt Pétervására főterére, június 9-én Bélapátfalván a Gesztenyés Kiállítóház udvarára, június 16-án Kálban a polgármesterei hivatal előtti területre várják az érdeklődőket. Június 23-én Gyöngyösön az egyetemen, június 30-án Hevesen az Erzsébet téren, míg július 5-én Egerben az Agria Parkban fogadják mindazokat, akik szeretnének tájékozódni a jelenlegi munkalehetőségekről.

A több területről érkező cégek, kiállítók, hatóságok az új állást keresőket s a pályakezdőket is tájékoztatják a kínált munka jellegéről, és a kereseti lehetőségekről, s minden segítséget, információt megadnak a sikeres felvételhez. Azt kérik, aki teheti, lehetőleg vigyen magával önéletrajzot is, hiszen lehetséges, hogy már a helyszíneken találnak neki olyan álláslehetőséget, amely kedvező számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!