köszöntő

2021.10.05. 11:00

Köszöntötték a kerek házassági évfordulót ünneplőket Gyöngyösön

Műsoros délutánnal egybekötött ünnepségen köszöntötte pénteken az önkormányzat a város nyugdíjasait az idősek napja alkalmából. A Mátra Művelődési Központban rendezett program elején, immár szép hagyományként, fogadták a kerek házassági évfordulójukat ünneplő idős házaspárokat.

Sz. Sz. I.

Pohárköszöntőjében Kévés Tamás alpolgármester arról beszélt, hogy az emberi összetartozás legszebb szimbóluma a házasság. S egyben kérte az ötven, illetve hatvan éve házasokat, továbbra is álljanak jó példaként, szemben a rohanó fogyasztói társadalom hamar bomló kapcsolataival.

Ezután az ünnepeltek az önkormányzat emléklapját és ajándékát vehették át az alpolgármesterektől a színházterem szép számú közönsége előtt. Kárpáti István alpolgármester köszöntőjében rámutatott, nem szabad az életkor alapján idősnek vagy fiatalnak minősíteni valakit. Akinek még vannak tervei, céljai, az lehet akár hetven-nyolcvan éves is, de a jövőre gondol, ezért nem a kora számít.

Ezután az Operett-Musical Voices Társulat műsora következett.

Címkék#köszöntő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!