fejlesztések

2021.10.12. 13:00

Minden körzetben mások a problémák Gyöngyösön

Az elmúlt héten hétfőn kezdődtek el, és egész héten át tartottak a Szomszédom a felügyelő elnevezésű programban a lakossági utcafórumok.

Sz. Sz. I.

A környéken élők megismerkedhettek a választókörzetükbe állandó közterület-felügyelőnek delegált városrendésszel. Ferenczy Dániel, a városrendészet igazgatója az első napok tapasztalatairól tájékoztatott.

– Világossá vált, hogy minden körzet adottságai, az ott élők életkörülményei eltérőek, így az ott felmerülő gondok is mások. Az 1-es körzetben például, ami kertvárosi övezet, elsősorban az ingatlanok előtti terület rendben tartása, valamint a gyorshajtások okoznak gondot. A szomszédos 2-es körzetben található a kórház, a felsővárosi iskola, de a Duránda is. Elképzelhető, mennyivel komplexebb ezen a területen a problémakezelés. Jogkörünk és munkánk bemutatása révén ismertettük az érdeklődőkkel, hogy milyen ügyekben vagyunk illetékesek – közölte Ferenczy Dániel.

Az utcafórum-sorozat hétfőn 17 órakor a Ringsted úti játszótéren folytatódott, és kedden fejeződik be a Verseny úti fitneszparkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!