támogatás

2021.10.29. 11:00

Rendbe teszik a temetőket Gyöngyösön

Idén tízmillió forintot biztosított az önkormányzat a város temetőinek felújítására, tájékoztatott a polgármesteri hivatal.

Sz. Sz. I.

Az Alsóvárosi temető ravatalozója előtti betonlapos térburkolat balesetveszélyessé vált, miután megsüllyedt és szétrepedezett, ezért itt díszkővel burkolták le a területet. A bejárat és a kápolna közötti út szegélyét megerősítették, és új aszfaltburkolatot terítettek le. Emellett megoldották az I-es parcella melletti közlekedő út csapadékvíz-elvezetését.

A Középső temetőben is díszburkolattal látták el a nyitott ravatalozót és a környékét. Közölték azt is, hogy új aszfaltburkolatot kapott a Püspöki temető bejárója is. A Felsővárosi temető kerítésének keleti oldalát feszítőszállal erősítették meg. A munkálatokat a Városgondozási Zrt. végezte el. További felújítási munkálatok jelenleg is folynak, hogy a temetőlátogatók méltó körülmények között emlékezhessenek meg elhunyt hozzátartozóikról.

Címkék#temetők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!