Programok

2022.01.19. 19:00

A legjobbak között voltak a gyöngyösi rendezvények

A programturizmus.hu felmérése szerint a turisták legkedveltebb programjai között szerepeltek tavaly a Mátrai Bornapok és a Gyöngyösi Szüreti Fesztivál rendezvényei, adta hírül a polgármesteri hivatal.

Sz. Sz. I.

A város közleménye szerint a weboldal a kutatás során megnézte, hogy a legnépszerűbb ajánlatok között melyek azok a települések, amelyek eseménynaptárát a legtöbbször nézték meg portáljuk látogatói. Ennek alapján állították össze a legjobb száz listáját. A turisták és az országot felfedezők által kedvelt városok rangsorában Gyöngyös a 45. helyet foglalja el, maga mögé utasítva egyebek között Szilvásváradot, Kőszeget, Berekfürdőt, Csopakot és Ópusztaszert. 

A programturizmus portálon évente megnézik azt is, hogy melyek azok a programok, amelyekre a legtöbben voltak kíváncsiak. A száz legnépszerűbb esemény között az 58. helyet foglalja el a Mátrai Bornapok, míg a Gyöngyösi Szüreti Fesztivál a 78. lett a rangsorban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!