Házasságkötés

2022.05.02. 11:00

Megvolt az első esküvő a gyöngyöshalászi teremben

Elkészült a község új házasságkötő terme a két éve épült Terra Halaz faluközpontban, adta hírül közleményében a település önkormányzata.

Sz. Sz. I.

Pásztor János polgármester már korábban arról tájékoztatta lapunkat, hogy a központ épületének emeletén, több kisebb tanácskozóhely és iroda szomszédságában található az esküvőknek helyet adó helyiség. 

– Az esküvők korábban a művelődési házban voltak, ott azonban mindig az volt a probléma, hogy ha nagy volt a násznép, akkor az ott rendelkezésre álló terem túl kicsinek, ám ha kevés meghívott vendég volt, túl nagynak bizonyult – részletezte Pásztor János. – Ez az új házasságkötő terem már nemcsak esküvőknek adhat otthont, hanem különböző ünnepi események rendezésénél díszteremként is megállja a helyét. Mint a faluközpont valamennyi helyisége, ez is légkondicionált, emellett napelemek is segítik a gazdaságos és környezetbarát energiaellátását. 

Az új házasságkötő termet egyébként már birtokukba is vették a frigyre lépők, az első pár április 30-án esküdött benne örök hűséget. 
 

Címkék#esküvő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!