Fejlesztés

2022.06.20. 13:00

Megújulhat a boldogi óvoda külső tere

A Várépítő pályázat idei fordulójában támogatást nyert a Boldogi Csicsergő Óvoda és Mini Bölcsődéje, mely az udvar kialakításához egymillió forint értékű Leier térkövet, és a Colt cég jóvoltából kétszázötvenezer forint, a kivitelezésre fordítható készpénzt kap.

K. B. L.

A pályázatot a Boldogi Óvodáért Alapítvány ­adta be – tette közzé a Build-Communication Kft. 

A Várépítő pályázat több mint húsz éven keresztül gyűjtötte építőipari cégek, szakszövetségek és médiacsatornák felajánlásait. A gyermekintézmények és műemlékek építési és felújítási munkáihoz termék- és anyagi támogatásokat nyújtó kezdeményezésben idén tizenhat támogatottnak jutott a több mint tizenhétmillió forint. 

Az összefogásban olyan felújításokhoz lehetett építőanyaghoz és a kivitelezéshez szükséges pénzhez jutni, amire nem tudtak más forrásból támogatást kapni. Tóth Balázs építész, az Építésügyi Minőségellenőrző Nonprofit Kft. szabványügyi és képzési témavezetője szerint a pályázat hiánypótló volt, mert a felajánlókat és a forráshiányos intézményeket összehozta. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!